Thursday, September 20, 2007

pyatt studio: boxhouse boulder colorado

I walked by this home in Boulder Colorado a couple of weeks ago and wanted to learn more about it seeing its' corrogated modern exterior. This home is a renovated 900 sf using prefabricated compressed straw panel wall system and clad with corrogated galvanized aluminum and marine plywood. The young architect who designed the adaptive reuse, Rob Pyatt focuses on sustainable development with his firm Pyatt Studio.
Photography by MDL
Thanks Jetson Green

Labels: ,


Anonymous Anonymous said...

Where is this? I live in Boulder and would like to take a look!


8:39 PM  
Blogger hautenature* said...

It is one block West of Broadway and one-half block north of the hospital. ;)

8:16 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home